Diensten

Saforama biedt diensten aan op het gebied van Requirements Engineering en Systems Engineering aan organisaties in de maak-industrie en software ontwikkeling. Wij ondersteunen u om het juiste product op de juiste wijze te ontwikkelen.

Advies

Bent u op zoek naar advies om uw product ontwikkel processen vorm te geven? Of wilt u het product definitie proces verbeteren? Of misschien zoekt u naar de volgende stappen om dit allemaal te optimaliseren om zo hogere kwaliteit en efficientie te behalen? Laat ons u daarbij assisteren.

Tooling

Technologie maakt het mogelijk uw Requirements Management processen goed in te richten, zij het door uw data goed te organiseren of door lastige of tijd-rovende activiteiten te automatiseren. Saforama kan u daarbij helpen door advies te geven over de beschikbare applicaties en over hoe deze geïmplementeerd kunnen worden in uw organisatie. Dit alles is mogelijk aangezien Saforama niet gebonden is aan bepaalde technologie of applicatie en we hebben een brede ervaring om u daarin optimaal te kunnen adviseren.

Training

Mensen zijn betrokken in het uitvoeren van processen. Om de processed effectief te maken, dienen de mensen effectief te handelen. Saforama biedt een aantal trainingen aan op het geboed van Requirements Engineering. Heeft u specifieke wensen? Een training op maat is uiteraard mogelijk om uw proces beter te ondersteunen.


Onze aanpak

Iedere organisatie is uniek en heeft eigen uitdagingen en specialiteiten. Er bestaat geen standaardoplossing die geschikt is voor elke organisatie. Saforama gelooft in oplossingen op maat, op basis van best practices en opgedane ervaringen. Oplossingen die passen binnen úw organisatie.

Een succesvolle oplossing komt voort uit de juiste combinatie van de volgende drie factoren:

Technologie

De juiste technologie, technieken en tooling inzetten om processen voldoende te ondersteunen, waarbij bruikbaarheid door de mensen in de organisatie niet uit het oog wordt verloren.

Organisatie

De juiste mensen inzetten op de juiste plek en zorgen dat mensen kundig zijn door ze te coachen en/of te trainen.

Processen

De juiste processen en procedures inzetten die afgestemd zijn op de ambities van de organisatie.

Deze TOP aanpak die Saforama hanteert bij opdrachten focust op deze drie factoren. Wij zorgen dat de balans daarin (terug)komt en dat uw organisatie daarmee een stabiele groei kan doormaken.